Over EJG communicatie

Janine van Milligen startte in 2011 met EJG communicatie. Daarvoor werkte ze zo’n 20 jaar bij diverse organisaties in functies op gebied van communicatie, marketing, PR, project- en officemanagement. Communicatie liep altijd als een rode draad door haar functies. Naar verloop van tijd is zij zich gaan specialiseren op marketing-/communicatievlak. Janine is een communicatieduizendpoot, heeft organisatietalent, taalgevoel, inlevingsvermogen en is nieuwsgierig naar mens en maatschappij. Kenmerkend aan haar: ze is betrokken, persoonlijk, gedreven, creatief, resultaat- en doelgericht.

Ervaring

EJG communicatie beschikt over een groot netwerk van ervaren collega’s, onder meer op het gebied van grafische vormgeving, fotografie, drukwerk en webdesign. Sinds enkele jaren is er een nauwe samenwerking met fullservice marketingbureau Prosos van Anita Holthuis. Denk aan contentcreatie, contentmanagement, blogs, social media- en online marketingwerkzaamheden voor klanten in de zorg-, retail- en foodsector.

Janine vindt dat in elke organisatie en in ieder project gewerkt wordt met en voor mensen. Daarbij is goede communicatie onmisbaar en van groot belang. “Met mijn kennis en ervaring wil ik jouw bedrijf of instelling helpen bij marketing- of communicatievraagstukken en het organiseren van evenementen, groot en klein”.

Contact

Waarom kiezen voor EJG?

Wij bieden jou

  • communicatie, coördinatie, coöperatie en contentmanagement

  • marketing, management, maatschappelijk, mensgericht

  • organiseren, online, offline, ondersteunen

  • persoonlijk, projectmanagement, pr, profilering

  • verbinding, vertaling, verbreding, versterking

+31 (0)620586763

Uitgelichte projecten

Experts als aanvulling bij Prosos - Foto door René - LooLens fotografie

Prosos

Prosos is een fullservice marketing- en communicatiebureau, waarvoor Janine van Milligen diverse projecten voor een uitgebreide klantenkring verricht. De werkzaamheden zijn vooral gericht op teksten schrijven en redigeren voor online en offline communicatiemiddelen.

Lees meer
Op zoek naar niets

Media Boekservice

Janine werkt al enkele jaren als freelancer samen met Katinka van der Weerden van Media Boekservice. Naast de verschillende werkzaamheden op communicatiegebied, verzorgt Janine ook de (eind)redactie van eigen uitgaven van Media Boekservice.

Lees meer

Saxoprint

Eerst was Henk Nijland vanuit CEWE print de opdrachtgever voor vertaalwerk Nederlands-Duits en Duits-Nederlands. Inmiddels is CEWE print overgenomen door SAXOPRINT.

Lees meer

Afspraak maken?

Laat je e-mailadres achter voor een afspraak en ik zorg ervoor dat wij in contact komen!