Portfolio

Hieronder een greep uit het portfolio van EJG communicatie: online en offline, in diverse talen en uiteenlopende branches.

Lopende projecten

Saxoprint

Saxoprint is de grootste online drukkerij van Duitsland en sinds enige tijd ook op de Nederlandse markt actief. Voor deze drukkerij verzorgt Janine het vertaalwerk, meestal van Duits naar Nederlands. Denk daarbij aan websitepagina’s, nieuwsbrieven en social mediaberichten.

EJG_Mediaboekservice

Media Boekservice maakt al jaren gebruik van de diensten van EJG communicatie. Eigenaresse Katinka van der Weerden vindt het prettig dat ze regelmatig met Janine kan sparren over haar bedrijf, ontwikkelingen van de webshop, plannen voor het uitgeven van nieuwe boeken en natuurlijk welke marketing- en communicatiewerkzaamheden daarbij passen. Janine verzorgt o.a. social mediaberichten, nieuwsbrieven en houdt de cms-pagina’s van de website actueel. Verder doet ze de eindredactie van boeken die Media Boekservice zelf uitgeeft. Marketing & PR rondom evenementen behoren ook tot haar takenpakket. Jaarlijks is Janine bijvoorbeeld te vinden op de boekenstand tijdens Horse Event, het grootste paardenevenement van Nederland.

Experts als aanvulling bij Prosos - Foto door René - LooLens fotografie

Bij Prosos werkte Janine tot de zomer van 2020 op freelance basis. Zij heeft zo’n 5 jaar aan allerlei projecten voor heel veel verschillende klanten gewerkt. Het ging vooral om het schrijven en redigeren van content in de vorm van blogs, social mediaberichten, nieuwsbrieven en persberichten. Verder zorgde ze voor de begeleiding en co√∂rdinatie van traditionele uitingen, zoals folders en advertenties. De uiteenlopende branches waarin deze klanten actief waren: food, retail, horeca, toerisme, groenopleiding en zorg.

Eerdere projecten

Diverse opdrachtgevers

Marketing- en communicatiewerkzaamheden verricht voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Wil hier je meer over weten? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Afspraak maken?

Laat je e-mailadres achter voor een afspraak en ik zorg ervoor dat wij in contact komen!