De laatste tijd komen er steeds meer bedrijven, stichtingen en verenigingen op mijn pad, die graag van mijn kennis en expertise willen gebruikmaken. Dat geeft me veel voldoening! Deze opwaartse spiraal met bijbehorende positieve energie is eigenlijk ontstaan rondom De Beursvloer eind 2013 in Apeldoorn.

Daar ontmoette ik in de ‘PR & Communicatiehoek’ allerlei mensen van diverse stichtingen en verenigingen met een vraag of adviesbehoefte op communicatiegebied. Uiteindelijk ging ik naar huis met 8 ‘matches’, d.w.z. 8 stichtingen of verenigingen met wie ik een afspraak had gemaakt om verder te praten over communicatie. Dat kon betekenen dat ik  tips of adviezen gaf, hielp bij het opstellen van een communicatieplan of dat we gewoon een uurtje bij elkaar zitten om kennis en ervaring uit te wisselen. Graag wil ik één van die matches eruit lichten, namelijk XLbegeleiding.

ENTHOUSIASTE PROFESSIONALSfoto-teamwork

Gerry van den Berg en Marianne van der Plank zijn in het najaar van 2013 succesvol gestart met hun Avondschool voor mensen met een beperking en/of autisme. Daarvoor hebben ze hun bedrijf XLbegeleiding opgericht. Wij ontmoetten elkaar op de Beursvloer en al vrij snel werd duidelijk dat ik deze enthousiaste professionals kon helpen. Dit resulteerde in een fijne samenwerking, een onderscheidende huisstijl en prachtige communicatiemiddelen, zoals de website www.xlbegeleiding.nl en deflyer. En, niet geheel onbelangrijk, Gerry en Marianne zijn er ook erg blij mee en daar doe ik het voor: tevreden klanten! Hieronder spreken zij hun tevredenheid uit.

“Op de Beursvloer eind 2013 in Apeldoorn zijn wij via een deal in contact gekomen met Janine. Zij heeft samen met DD&D onze website geprofessionaliseerd en onze huisstijl ontwikkeld. Het is een samenwerking die wij al zeer professioneel ervaren hebben. Haar persoonlijke benadering en interesse in ons bedrijf maakten dat we door deze samenwerking een fantastisch resultaat hebben geboekt. Haar toegankelijke manier van schrijven is voor onze doelgroep van groot belang!”

Gerry van den Berg en Marianne van der Plank, XLbegeleiding